Cégünk 2005-ben alakult kifejezetten azzal a szándékkal, hogy a lovas sportok iránti elkötelezettségünk, és a fából való építészet szeretetét összekovácsolva a legjobb minoségu és használhatóságú lovas létesítményeket hozzuk létre.
A lovas-szakmai és építoipari ismeretek birtokában minden esetben a precizitásra, és a legjobb funkcionális kihasználásra törekszünk.
Célunk, hogy megkönnyítsük és támogassuk a lovas létesítmények létrehozását hazánkban, és a környezo országokban, egy kézben tartsuk a tervezést, gyártást, muszaki ellenorzést és a kivitelezést. Örömünkre szolgál, ha a puszta földterületbol muködoképes komplett lovardát teremthetünk. 

A lovas létesítmények iránt megnövekedett megrendeloi igény tette szükségessé, hogy tervezoink egy teljesen új technológiával eloállított kör-, és pályafedeles lovardát hozzanak létre. A feszítomuves faszerkezetu technológia megkönnyíti, és gazdaságossá teszi a kivitelezést.

Tervezoi és kivitelezoi munkánk teljes köru, mely magában foglalja egy lovardaépítés összes részletét: építészeti-, környezetvédelmi-, és területtervezési feladatokat, pályázatok írását és ezekhez  kapcsolódó költségvetések készítését.
Kivitelezoként fedeles csarnokok, fedett körjártatók, istállók, szénatárolók, karámok és professzionális lovaspályák építési munkáit végezzük.

Cégünk alapveto célkituzése és önmagával szemben támasztott alapkövetelménye a minoség.
Akár fából, téglából, betonból építünk a mércénk a mm-es pontosság, mert hisszük hogy csak így érheto el a kívánt, tökéletes végeredmény.

Magas minőségi elvárásokat nem csak önmagunkkal szemben támasztunk, ugyanezt várjuk el alvállalkozóinktól és ezt tartjuk szem előtt a felhasznált anyagok kiválasztásakor is.

Referenciáinkkal az egész ország területén találkozhatnak, melyekbe betérve szeretettel fogadják Önöket.

További információkkal készséggel állunk rendelkezésükre, kérésre referencia anyagot küldünk mind a tervezés, mind a kivitelezés munkáiról.

Adravola Kft. Ügyvezető

Román Attila
Ügyvezető